Lunchmeny Vecka 33 

Majskyckling

med sensommarprimörer, dragonmajonäs, veiou`te, potatis 134kr

Bouillabaisse

med räkor, fänkål, morot, aioli och kokt potatis

 

Gräddig matveteotto

med primörer, picklad rödlök, prästost och svartkål 129kr 

 

Alltid på Ingeborgs

 

Räksallad

Ägg, tomat, avokado, lök och dillmajonnäs 159kr

Varm rödbetssallad med chevré

serranoskinka, honungsrostade valnötter, vaniljpäron och hallonvinägrett 129kr

Caesarsallad

majskyckling, bacon, krutonger, prästost, rödlök, tomat och Caesardressing 134kr

Lunchmeny Vecka 27 

Kotlettrad  
med lökchutney, gräddsky, blomkålspuré och rostad potatis 134kr   

Fisk

Måndag:

 Havets Wallenbergare, smör, potatispuré, skagenröra, pepparrot, sallad på ärtor och haricots verts 134kr 

Tisdag-fredag:

 Gräddig fiskgryta (sej och torsk) med fänkål, tomat och potatispuré  

 

Blomkåls- och linsbollar

med orientbröd (råg), stora vita bönor, picklad lök, sallad och myntayoghurt 129kr

 

Alltid på Ingeborgs

 

Räksallad

Ägg, tomat, avokado, lök och dillmajonnäs 159kr

Varm rödbetssallad med chevré

serranoskinka, honungsrostade valnötter, vaniljpäron och hallonvinägrett 129kr

Caesarsallad

majskyckling, bacon, krutonger, prästost, rödlök, tomat och Caesardressing 134kr