INGEBORGS A LA CARTE

Onsdag – Lördag från 18.00

Förrätter

CHÈVRE

Gratinerad getost, prosciutto, surdegscrumbs, hallon- och rödbetssorbet.

119:-

LÖJROM

Serveras med Crêpes Vonnassiennes, syrad grädde, lök och ostchips.

169:-

RÅBIFF

Dijonnaise, rödbetsläder, picklad lök, gravad äggula, riven pepparrot och friterad kapris.
Hel serveras med pommes frites.

Hel/halv 219/169:-

Varmrätter

RYGGBIFF

Bakad potatiskräm, grillad gemsallad, dragonemulsion, och rödvinssky.

299:-

HJÄLMARGÖS

Smörstekt. Ansjovis, rostade mandlar, brynt smör och dillslungad potatis.

249:-

SECRETO IBERICO

”Grisens hemlighet”. Variation på lök, jalapeñosmör, vinägersky och örtslungad färskpotatis.

299:-

SPETSKÅL

Bakad. Med Brillat-Savarin, blomkålskräm, rökta mandlar, hyvlat äpple och brynt smör.

229:-

INGEBORGS RÖDBETSSALLAD

Gratinerad getost, bakade rödbetor, vaniljpäron, valnötter och hallonvinägrett.

169:-

Dessert

RABARBER

Jordgubbsglass, mandel och vit choklad.

119:-

CREME BRULEE

99:-