INGEBORGS A LA CARTE

Onsdag – Lördag från 18.00

Förrätter

BETOR

Saltbakade betor, honungs- och valnötsglass, friterad chevré och rostade valnötter.

119:-

LÖJROM

Serveras med råraka, rödlök, gräslök, citron och créme fraiche.

169:-

TARTAR

Kalv. Morotschips, picklad lök, ättiksemulsion, lökpulver och dill.

179:-

Varmrätter

RYGGBIFF

Potatis- och morotskaka, svampkräm, jordärtskockschips, rödvinssås och picklad mangold.

299:-

HJÄLMARGÖS

Eldad. Variation på kål, rårörda lingon och smörsås.

299:-

HJORT

Innanlår. Rotselleripuré, syltad kantarell, svarta vinbär, timjanolja och madeirasås.

329:-

BUTTERNUTPUMPA

Bakad. Med belugalinser, rostad fetaost, picklad jordärtskocka, svartkål och brynt smör.

229:-

RÖDING

Äppelskum, dillolja, brysselkål, palsternacka & hasselnöt.

249:-

Dessert

CHOKLAD

Chokladganach, picklade blåbär, havre och rostad mandelglass.

125:-

PUMPA

Pumpakaka med granola, sherryvinägersirap, och lagerbladsglass.

119:-

OST

3 ostar, rabarbermarmelad och fröknäcke. Ostarna varierar utifrån tillgång.

125:-

CREME BRULEE

99:-