INGEBORGS COCKTAILBAR

INGEBORGS COCKTAILMENY #002 – ARNOLD

8 december – 15 februari

På Ingeborgs lägger vi stor fokus på vår bar och våra cocktails. Precis som med vår mat vill vi erbjuda dig som gäst en upplevelse utöver det vanliga. Vi har valt att skapa våra cocktails efter teman. Temat kan vara högt som lågt, brett som smalt. Varje cocktail skapas utifrån våra tolkningar (eller hyllningar) till temat i fråga. Målet är att få dig som gäst att uppleva vår cocktails, inte bara utifrån doft, smak och presentation, utan även med en historia och tanke bakom varje cocktail. Vår cocktailmeny uppdateras varannan månad med ett nytt tema och fem nya cocktails.

MR. FREEZE

Poison Ivy-gin, mint, citron & sockersnö (Sour/Fizz)

GET TO THE CHOPPER!

Cachaça, ”Dutch” gin, banan, lime, mango & bitters (Fresh)

PUMPING IRON

Gun show rum, banan, lönnsirap & ägg (Sweet)

CALIFORNIA

Rye, persika, Zinfandel-syrup, bitters (Rough)

HOT BUTTERED KRAPFEN

Rom, vanilj, aprikos, smör & socker (Warm)

5 CL – 130:-